Η εταιρεία

Η εταιρεία μας, από τις παλαιότερες βιομηχανίες του Πειραιά, παράγει και προμηθεύει ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων που απευθύνονται στη βιομηχανική συσκευασία, στον αγροτικό τομέα και στην αλιεία.

Τα είδη μας, όπως υφάσματα εδαφοκάλυψης, Υφάσματα συσκευασίας, Δίχτυα σκίασης, αντιανεμικά, αντιχαλαζικά, ελαιόπανα, ελαιόδιχτα, σακκιά, υφαντά, διχτυωτά, χάρτινα, Σχοινιά στριφτά, πλεκτά, σπάγγοι θερμοκηπίων, χορτοδεσίας, σίτες εντομοπροστασίας, Κανναβάτσα, Μουσαμάδες, Προϊόντα λίνου, γιούτας και σιζάλ, είναι όλα παραγωγής και εμπορίας μας από αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου, γιούτας, σιζάλ και λίνου.

Η ιστορία μας

 
1901
Η Κ. ΒΕΛΛΗΣ ΑΕ ξεκίνησε την ιστορική διαδρομή της στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας την πρώτη δεκαετία του 20ου αιώνα. Ιδρυτής της ήταν ο Κων/νος Δ. Βελλής ο οποίος ασχολήθηκε με την παραγωγή σάκκων, υφασμάτων & σχοινιών από φυτικές πρώτες ύλες.
 
1935
Η δεύτερη γενεά της οικογένειας, οι γιοι του Δημήτριος & Νικόλαος, έχοντας ήδη υποφέρει τις επιπτώσεις δύο πολέμων και έχοντας προσφέρει σ΄αυτούς τα προϊόντα της εταιρείας, προχώρησαν το 1968 στην επέκταση των εγκαταστάσεων με εγκατάσταση μηχανημάτων για την παραγωγή των ιδίων ειδών, αλλά από συνθετικές ίνες (πολυπροπυλένιο & πολυαιθυλένιο).
 
1980
Από το 1982 και μετά αναλαμβάνει την συνέχιση της οικογενειακής παράδοσης η τρίτη γενεά της οικογένειας, ο κ. Κων/νος Ν. Βελλής ο οποίος με ζήλο προσφέρει στην Ελληνική αγορά τις γνώσεις του, άξιος συνεχιστής των προγόνων του.
 
1990
Βασισμένη πάνω στην τεχνογνωσία της Κ. ΒΕΛΛΗΣ ΑΕ, η εμπορική Κ. ΒΕΛΛΗΣ ΕΠΕ διανύει από το 1991 μια πολύ επιτυχημένη πορεία σε πάρα πολλά είδη με τα οποία έχει σκοπό να καλύψει συγκεκριμένες και ειδικές ανάγκες συσκευασίας διαφόρων επαγγελματιών.
 
2000
Την γκάμα των ειδών που ήδη υπάρχουν στην αγορά συμπληρώνουμε άμεσα με νέα προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει διεθνώς. Αποτέλεσμα είναι να είμαστε σε θέση, συνδυάζοντας την εμπορική μας δραστηριότητα με την κυρίως παραγωγική της Κ. ΒΕΛΛΗΣ ΑΕ, να μπορούμε να προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων για τον επαγγελματία, τον αγρότη, το εμπόριο και τη βιομηχανία.
 
2006
Στα πλαίσια της συνεχούς αναζήτησης τεχνικών για την διασφάλιση και βελτίωση της ποιότητας των παραγομένων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας μας, εφαρμόστηκε σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000 του οποίου πιστοποιήθηκε η σωστή λειτουργία από τον διεθνή φορέα EQA Hellas, τον Ιανουάριο του 2006. Η εταιρία μας έλαβε πιστοποιητικό με αριθμό 1050.
 

Οι πελάτες μας

Πελάτες μας ανά την Ελλάδα είναι οι αγροτικές επιχειρήσεις, βιομηχανίες, εμπορικές επιχειρήσεις και καταστήματα των αγροτικών, δομικών και ναυτιλιακών εφοδίων. Μεγάλες αλευροβιομηχανίες, βιομηχανίες ζωοτροφών, εταιρίες γεωργικών και ανθοκομικών εφοδίων, εταιρείες παραγωγής ελαστικών σωλήνων και μονωτικών υλικών, αγροτικές ενώσεις και ελαιουργικοί συνεταιρισμοί μας εμπιστεύονται επί σειρά ετών για τη προμήθεια των ειδών συσκευασίας τους. Στο εξωτερικό πελάτες μας είναι βιομηχανίες και άλλες μονάδες, στην Ιταλία, Κύπρο, Αλβανία και Π.Γ.Δ.Μ. που χρησιμοποιούν μεγάλο εύρος των προϊόντων μας για βιομηχανική και αγροτική συσκευασία.